Új jelszó kérése
Termék részletek


BERRYWELL Augenblick szemöldök-, és szempillafesték Nr 3 - barna

-12%
BERRYWELL Augenblick szemöldök-, és szempillafesték Nr 3 - barna
1 015 Ft
Akció: 895 Ft895
Kezdete: 2017.03.06   A készlet erejéig!
Egységár: 60 Ft/ml
Egyszerű alkalmazás,- rövid hatóidő,- kiváló színeredmény,- 6 héten át tartó hatás.
 • Tipp a színválasztáshoz:
  A szempillák erősebb hangsúlyozása érdekében használjon sötétebb színárnyalatot.
  Különösen ajánlott a Nr. 1 fekete, Nr.2 kékes-fekete, Nr 2.2 kék
  Egy harmonikusan szép arc elérése érdekében a szemöldök hasson lágyan, és igazodjon színben és árnyalatban a hajhoz.
  Ehhez a következő alap színárnyalatok illenek: Nr.3 természetes barna Nr. 3.1 világos barna, Nr.4 grafit Nr.5 vörös, Nr. 6 gesztenye

  Alkalmazás:
  Előkészítés: Tisztítsa meg a szemöldököt és a szempillákat, hogy ne legyenek zsírosak. Krémezze be az alsó szemhéjat. Helyezzen egy alsó oldalán bekrémezett BERRYWELL szempilla lapocskát az alsó szemhéjra. A lapocskát ezután gyengéden de szorosan nyomja rá a szempillára, anélkül, hogy meggyűrődne.
  Elkészítés:
  Keverjen egy kis adag (kb. 2cm hosszú csík) BERRYWELL szemöldök és szempillafestéket kb. 10 csepp BERRYWELL Special-előhívó-val. Az előkészületeket közvetlenül a használat előtt tegye meg.
  Festés:
  Lecsukott szemnél, vigye fel a bekevert festéket festőpálcával a szempillára. A szempillát teljesen fedje be festékkel. Végül ugyanazt a festéket, vagy egy árnyalattal világosabbat vigyen fel a szemöldökre is. A szemöldököt a növésével megegyező irányban fesse, mert így precíz munkával elkerülhető, hogy a festék megfogja a bőrt is.
  Hatóidő: Az elérni kívánt intenzitás szerint. A hatóidő növelésével a szín is intenzívebb lesz
  A szemöldök tisztítása: A hatóidő lejárta után törölje le a szemöldököt egy száraz vattával, majd szappannal mossa le. Az esetleges bőrelszíneződést távolítsa el BERRYWELL festék-eltávolítóval. FONTOS: Közvetlenül a szem melletti bőrön és szempillákon nem szabad a festék-eltávolítót használni.
  A szempillák tisztítása: Távolítsa el felfelé a szempillalapocskát, majd egy száraz vattapamaccsal törölje le a felesleges festéket. Végül a festék maradékot tiszta vízzel és vattával óvatosan távolítsa el. A művelet folyamán a szem feltétlenül maradjon csukva.
  Figyelmeztetés: Csak szakmai felhasználásra. P-phenylendiamilt tartalmaz. A termék allergiás reakciót válthat ki. Alkalmazzon szakszerű védőkesztyűt. Amennyiben a termék szembe jutna, azonnal mossa ki bő vízzel.
 • Márka
  Berrywell
  Jelleg
  professzionális
  Cikkszám
  ber03
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.