Új jelszó kérése

Szérumok


Sorrend:

YAMUNA Botox-like szérum 200ml
Megállítja az arcizmok mikro-feszülését és a mozgások okozta ráncképződést. A bőrt feltölti, a meglévő ráncok mélységét csökkenti és az új ráncok kialakulását gátolja. Regeneráló, bőrlégzést javító, bőrpuhító hatása van. A bőr selymes, sima tapintásúvá válik, a finom ráncok kisimulnak.
YAMUNA Hylauronsavas szérum 200ml
Speciális összetételénél fogva arcra, nyakra, szemkörnyékre egyaránt használható. Ampullával együtt látványosabb eredményt érünk el. Ultrahanghoz vagy önmagában is alkalmazható. A kezelést a Hyaluronsavas termékcsalád tagjaival végezzük, így a hatóanyagok egymásra épülésével látványosabb eredményt érünk el.
YAMUNA Kollagénes szérum hibiszkusz kivonattal 200 ml
Összetevői feszesítő, ránctalanító, regeneráló hatásúak. A rugalmatlan, turgorát vesztett, zsír-és vízhiányos bőrtípusoknál hosszantartó hatást eredményez. A kollagén a bőr rugalmasságát, ellenálló képességét támogatja, a hibiszkusz kivonat egyensúlyban tartja a bőr felső rétegének víztartalmát, gátolja az elasztin rostok lebomlását.
YAMUNA Aknés bőrre szérum 200 ml
Kifejezetten tisztátalan, aknés bőrökre ajánlott termék. AHA-i a citromsav és a glikolsav kíméletesen hámlasztják a bőrt, azáltal az anyagcsere fokozódik, javul a bőrlégzés. Aktív hatóanyagait koncentrált formában tartalmazzák, regeneráló pakolásként, ultrahanghoz, iontoforézishez, ampullás hatóanyag bevitelhez alkalmazhatjuk. A Tisztító oxigénellátást fokozó ampullával vagy az 5%-os ampullával együtt ultrahangozzuk a bőrt.
  YAMUNA Őssejtaktivátor szérum - Megújulás szérum 200 ml
Magas hatóanyagtartalma feltölti a bőrt, regenerálja. Javítja a rugalmas rostok állapotát, megújítja bőrünket. A fibroblasztok kollagén termelését fokozza illetve ezen sejtek osztódását serkenti.
YAMUNA Hatóanyag felvevő alapzselé 200 ml
Hatóanyag-felvevő bázisgél. Saját tömegének akár dupláját is képes felvenni mind a vizes, mind a zsíros fázisból. Igényeknek, bőrtípusoknak megfelelően kombinálhatóak ampulláinkkal, így kezeléseink látványos, hosszantartó eredményt hoznak.

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.