Új jelszó kérése

Argán őssejtes ránctalanító termékek

Fő kategória >Anaconda kozmetikusoknak >Argán őssejtes ránctalanító termékek

Sorrend:

ANACONDA Argán Őssejtes Ránctalanító Krémgél 50 ml
Gyorsan felszívódó, könnyű nappali krémgél, mely a bőrbe jutva az irharéteg sejtjeit revitalizálja, ezáltal a ráncok képződésének helyén fejti ki hatását, javítva a bőr feszességét. Parabén- és vazelinmentes termék, növényi hatóanyagokkal és UVA-UVB fényvédelemmel ellátva, hogy védje az arcbőrt a napsugarak káros hatásaitól.
ANACONDA Argán Őssejtes Ránctalanító Biogél 250 ml
Könnyű biogél, amely a bőrbe jutva az irharéteg sejtjeit revitalizálja, ezáltal a ráncok képződésének helyén fejti ki hatását, javítva a bőr feszességét. Masszázshoz vagy ultrahangos/iontoforézises kezeléshez egyaránt ajánlott. Parabénmentes termék, növényi hatóanyagokkal.
  ANACONDA Argán Őssejtes Szemkörnyékápoló Szérum 15 ml
Magas koncentrációban tartalmaz argán növényi őssejteket, amelyek a szemkörnyéki bőr mélyebb rétegeibe jutva, a ráncok képződésének helyén fejtik ki feszesítő hatásukat. Parabén- és szintetikusillat-mentes.
  ANACONDA Argán Őssejtes Ránctalanító Krémpakolás 250 ml
Szőlőmag- és búzacsíraolajjal gazdagított, tápláló krémpakolás. Magas koncentrációban tartalmaz argán növényi őssejteket, amelyek a bőr mélyebb rétegeibe jutva, a ráncok képződésének helyén fejtik ki feszesítő hatásukat. Nem tartalmaz parabéneket.
ANACONDA Argán Őssejtes Masszázskrém 250 ml
Exkluzív masszázskrém, amelynek kiemelkedően magas hatóanyag tartalmával mélyebb és gyorsabb eredmények érhetők el. Az argán növényi őssejtek a bőr mélyebb rétegeibe jutva, a ráncok képződésének helyén fejtik ki feszesítő hatásukat. Nem tartalmaz parabéneket.

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.